Jupiter Holding AD

Jupiter Holding AD është 100% kompani bullgare me kapital tërësisht privat. Kompania ka aftësitë e mëposhtme:

Prezantimi shkarko


Jupiter 05 SHPK


Jupiter 05 SHPK ka selinë dhe adresa në Bullgaria, qyt. Plovdiv, Okolovrasten pat, lagj. Komatevo, pronësia 15006. E themeluar gjatë vitit 1990 me objekt kryesor të aktivitetit prodhimin dhe montimin e gardhe mbrojtëse prej çeliku, parmakë metalike dhe konstruksione metalike.

            Firma ka bazën e prodhimi që shtrihet në një sipërfaqe prej 38 600 metra katror, ​​e pajisur me një shumëllojshmëri të makinerive metalprerëse dhe metal përpunuese / rulpërkulëse, rulprofililimi, presë, makina akant për përkulje dhe profile të llamarinave, torno, freza, makina prerje, teknikë saldimi dhe bojatisje.

            Ne jemi firma prodhuese e parë i gardhave mbrojtëse prej çeliku në Republikën e Bullgarisë, e cila ka testimin fillestar të produktit në përputhje me BDS EN 1317 (ka kaluar me sukses test në goditje - krash) dhe mund të lëshojë deklaratë për përputhshmërinë me Urdhëresën mbi kërkesat themelore ndaj ndërtimeve dhe vlerësimin e përputhshmërisë si produkte të ndërtimit. Ne kemi mbrojtur me sukses testet e goditjes - krash dhe kemi certifikatë nga LIER Francë për gardhe mbrojtëse prej çeliku të tipit “Jupiter N2” që plotëson BDS EN 1317-1;2.

            Në firmën është ndërtuar, zbatuar dhe funksionon Sistema e Menaxhimit të Integruar të cilësisë, mjedisit, shëndetit dhe kushtet e sigurisë në punë dhe sigurisë së trafikut rrugor, bazuar në parimet e përcaktuara në BDS EN ISO 9001: 2015, BDS EN ISO 14001: 2015, BDS OHSAS 18001: 2007 dhe BDS ISO 39001: 2012. Gjatë vitit 2006 ne gjithashtu prezantuam një sistem për kontroll të prodhimit për produktet e ndërtimit sipas Direktivës 89/106 të Bashkimit Evropian.

Ne kemi diplomë dhe certifikatë të lëshuara nga Ministria e Zhvillimit Rajonal dhe Ndërtimi Urbanistik të cilët vërtetojnë se ne mund të zbatojmë kontratat veçmas. Ne jemi anëtarë në:

• Dhomën e Tregtisë së Bullgarisë;
• Dhomën e Bullgarisë të Degës "Rrugë";
• Dhomën Tregtare dhe Industriale të Bullgarisë;
• Dhomën Industriale Gjermano-Bullgare e Tregtisë.

            Në firmën punon një personel drejtues dhe punëtorë me kualifikim shumë të lartë. Afatet për ekzekutimin e porosive janë në mundësinë më të shkurtra, çmimet – janë të pranueshme dhe cilësia – është prioritet. Kemi një listë të gjerë të referencave dhe rekomandimeve për punën me cilësi të lartë nga klientët dhe firmat kryesore të ndërtimit në Bullgari.

Prezantimi shkarko


Jupiter Metal SHPK

Jupiter Metal SHPK është themeluar në vitin 2000. në qytetin Plovdiv, me seli në qytetin Plovdiv, Komatevo, Unaza, pronësia 15006.

            Në një sipërfaqe prej 38 600 m². ndodhen ndërtesat trekatëshe administrative me një dyqan për metale, një depo moderne, një oborr me armatesa dhe një repart për përpunim të ftohtë të profileve metalike.

            Repartet e prodhimit të firmës Jupiter Metal SHPK janë të pajisura me makineri të kohës rulpërkulëse, rulprofililimi dhe makina të tjera, me mundësi për të prodhuar një numër të madh elementësh metalikë të përdorura në ndërtim.

            Në firmën është vënë në praktik një sistem të menaxhimit të cilësisë ISO 9001: 2008. Rekomandime për punën cilësore e bërë kemi marrë nga klientët që përdorin shërbimet tona, të cilat janë firma të mëdha ndërtimi, anëtarë të Dhomës Ekonomike Bullgare dhe Shoqërisë së Ndërmarrësve të Ndërtimit.


Fabrikë për zinkim të nxehtë

Ndërmarrja ndodhet në afërsi të qytetit Plovdiv në rrugën për në Asenovgrad, në një teren me sipërfaqe totale prej 25.200 m² , kurse sipërfaqja e ndërtuar të prodhimit është 6.200 m². Në fabrikën është e vendosur vaska më e madhe për zinkimin e nxehtë në Bullgari - 13 metra e gjatë, 1,6 metra e gjerë dhe 3,2 metra e thellë - kurse kapaciteti vjetor i prodhimit është rreth 50,000 ton. Në krahasim me vitin 2010, prodhimi i zinkimit të nxehtë ka qenë rreth 20,000 ton. 
 
  Dimensionet maksimale e elementeve të zinkuara janë: gjatësia 12.7 m, gjerësi 1.5 m, lartësia 2,9 m, me peshë deri në 7.5 ton. Në fabrikë janë në funksionim teknologjitë më të fundit në fushën e zinkimit të nxehtë që i përgjigjen të gjitha standardeve evropiane. për sigurinë, cilësinë dhe efikasitetin. Prodhimi i përgjigjet standardit BDS EN 1461, kurse firma ka në zbatim standardet EN ISO 9001: 2008, BS OHSAS 18001: 2007 dhe DIN EN ISO 14001: 2009.
 
Fabrika është anëtare e Shoqatës së  Zinkimit të Bullgarisë (BAP), ), e cila nga ana e saj është pjesë e European Shoqatës Evropiane të Zinkimit (EGGA) dhe Shoqatës Ndërkombëtare e Zinkimit  (IZA). Më shumë informacion mund të gjeni në adresën: www.zgp.bg.


SPA Hotel Persenk 5 *

SPA Hotel Persenk 5 * - në zemër të maleve Rodopi, 198 km nga Sofja, 87 km nga Plovdiv, 35 km nga Pamporovo dhe 45 km nga Smoljan, në qytetin simpatik Devin, ndodhet SPA Hotel PERSENK. Devin ndodhet në 710 metra mbi nivelin e detit, të vendosur në malin madhështor dhe mitikë Rodopi, në freskinë e pyjeve me pisha dhe ajër të pastër malor.

Më shumë informacion mund të gjeni në adresën: www.persenk.eu